Vés al contingut principal
  • AEP 2019-20 D
    Grados y Postgrados 2019-20     - Subcampus A     - Subcampus B     - Subcampus C     - Subcampus D     - Subcampus E     - Subcampus F     - Subcampus G     - Subcampus H Teleformación 2019-20 Campus Social Otras Enseñanzas e-Learning Entorno Virtual de Teletrabajo ULPGCePortafolios Biblioteca Universitaria Sede electrónica
  • ca
    Català ‎(ca)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ English ‎(zh_cn)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Español (Actividades) ‎(es_actv)‎ Español (Admin) ‎(es_admin)‎ Español (Exam) ‎(es_exam)‎ Español (Informes) ‎(es_info)‎ Español (TFG) ‎(es_tfg)‎ Español (Tutor) ‎(es_tutor)‎ Esperanto ‎(eo)‎ Euskara ‎(eu)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎ Italiano ‎(it)‎ Português - Portugal ‎(pt)‎ עברית ‎(he)‎ العربية ‎(ar)‎ 한국어 ‎(ko)‎
  • No heu iniciat sessió (Inicia la sessió)
  • MiULPGC

42517 - Tecnología de los Alimentos

  1. Inici
  2. Cursos
  3. FVet
  4. G. Veterinaria
  5. 42517
  6. Resum
Competències

  • Administració del curs

Administració del curs

  • Competències

42517 Tecnología de los Alimentos

  • Profesor (Coord.): Conrado Javier Carrascosa Iruzubieta
  • Professor: Juan Carlos Penedo Padrón
  • Professor: Lourdes Suárez Ramírez
  • Professor: Pedro Jorge Zerpa Santana

42517
Recursos
Activitats
Diàlegs
Fòrums
Schedulers
Tasques
Inici
No heu iniciat sessió (Inicia la sessió)
42517
Resum de retenció de dades
Instal·leu l’aplicació mòbil

Ayuda MiULPGC

Web: Asistencia técnica

E-mail: 1234@ulpgc.es

Tlf: (+34)928 45 1234

Qué se puede solicitar

Ayuda Campus virtual

e-mail: campusvirtual@ulpgc.es

Tlf: (+34)928 45 9596

Sólo para estas páginas


  © 2019 Universidad de Las Palmas de Gran Canaria. ULPGC